ACTIES


* Bij een volle kaart krijgt u 50% korting op de volgende knipbeurt.


INFORMATIE

CHI ENVIRO

De behandeling

De revolutionaire Chi Enviro smoothing treatment van Farouk Systems is een nieuwe professionele salon treatment, welke is verrijkt met witte parel en zijde. Een revolutionaire veilige behandeling, die 100% formaldehyde vrij is.

Formaldehyde is een vluchtige organische verbinding met een prikkelende geur die giftig is en in bv cosmetica voorkomt.

De behandeling is geschikt voor elk haartype. Dus zowel voor natuurlijk, fijn, poreus, pluizig, gekruld, kroezend, weerbarstig als chemisch behandeld haar. De Chi Enviro smoothing treatment verandert al dit haar op een veilige manier in glad en gepolijst haar. Het haar wordt steiler en gaat meer glanzen.

De behandeling houdt het volgende in:
Het haar wordt gewassen met een speciale shampoo. De treatment wordt aangebracht en moet inwerken, terwijl het haar glad wordt gekamd. Tenslotte wordt het haar geföhnt met de chi-tang en geseald, waardoor de haarschubben weer worden gesloten. De totale behandeling duurt zo’n 2,5 uur.

* Bij de eerste keer ENVIRO BEHANDELING, Krijgt u € 10 EURO KORTING!


Producten.

Naast de behandeling zelf zijn Chi Enviro care producten ontwikkeld als aanvulling op de behandeling om het haar thuis te behandelen. Afhankelijk van het haartype kan het resultaat zo’n 4 maanden behouden blijven. Het Chi Enviro Home Care pakket bevat smoothing shampoo en smoothing conditioner.


(