Welkom bij

Trend to You Uw professionele hairstylist bij U thuis en als zzp'r bij kapsalon's in en rondom Dronryp, die u graag de garantie geeft dat u en uw haar bij mij in goede handen zijn. Trend to You is zich bewust van wat uw haar voor u betekent. Dat uw haar uw persoonlijke visitekaartje naar de buitenwereld is, en daarom heel belangrijk is, is voor mij het uitgangspunt voor al mijn dagelijkse werkzaamheden ook bij u thuis. Mede daarom ben ik gespecialiseerd in de beste en mooiste producten die als zijde aanvoelen op uw haar.

Ik stel als kapster hoge eisen aan mezelf om er voor te zorgen dat u ook echt het gevoel ervaart dat u en uw haar bij mij in goede en professionele handen zijn. Ik heb door de jaren heen aan veel trainingen en cursussen deelgenomen. Tevens heb ik zelf ook trainingen gegeven. Door mijn vele jaren ervaring wil ik u uiteraard dat gevoel graag laten ervaren en er voor zorgen dat het door uw gewenste resultaat wordt gerealiseerd. Trend to You, gespecialiseerd in Bruidskapsels en altijd Professioneel geknipt en gekleurd.

Tevens zal ik als kapster er alles aan doen om bij u thuis de diensten te verlenen die u ook in de kapsalon ervaart en door mijn vakkundigheid de behandeling zo prettig mogelijk te laten zijn. Daarbij wil ik ook op de hoogte blijven van de laatste trends, die ik de komende jaren tegen kom. Met deze bedrijfsfilosofie wil Trend to You zich duidelijk onderscheiden, samen met mijn unieke productlijn die het haar zo weinig mogelijk beschadigd en toch voor een normale prijs beschikbaar is. U kunt voor advies over haar en producten bij mij terecht. Tevens zijn de producten bij mij verkrijgbaar.

Wat levert het op:
* kwaliteit
* flexibel
* service
* professionele behandeling
* advies ( hoe u het zelf het beste kunt stylen)
* advies ( producten)
* geen reistijd, parkeer/reiskosten
* thuis gevoel
* Geen slechte weersinvloeden na de behandeling

Spreekt het u aan om een professionele behandeling te krijgen bij u thuis,
bel dan 06-44860930 voor een afspraak.

Thea Groenveld